2495095244 45ο χλμ. Λάρισας Μεσάγγαλα - Κάτω Αιγάνη - Μεσάγγαλα, Λάρισα karagianisj@yahoo.gr
hero image
Dg Line
Ξυλουργικές εργασίες

 
Η εταιρεία μας "Dg Line" η οποία εδρεύει στη Λάρισα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ξυλουργικές εργασίες, προσφέροντας έπιπλα και κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
Με μεράκι και φαντασία, στο σύγχρονο εργαστήριο μας, κατασκευάζουμε κουζίνες, έπιπλα υπνοδωματίου, ντουλάπες, βιβλιοθήκες, έπιπλα τραπεζαρία και σαλονιού για οικίες και για επαγγελματικούς χώρους.
 
Μπορούμε να δημιουργήσουμε κατασκευές σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια, με στόχο να ικανοποιήσουμε όχι μόνο τις απλές αλλά ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας επιθυμίες.
 
Η εταιρεία μας σε συνδυασμό με την εμπειρία, την εφευρετικότητα την αγάπη για τις ξυλουργικές εργασίες και την συνέπεια μας, σας εξασφαλίζει κατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο σας, την ατομική αισθητική σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.
 
Η εξαιρετική ποιότητα υλικών, η κατασκευή και η απόλυτη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, μας εκφράζει και αποτελεί για μας πρόσθετη εγγύηση.
 
 
Ξυλουργικές εργασίες παντός είδους
 Καναπέδες, τραπέζια σαλονιού, έπιπλα σαλονιού, τραπεζαρίες
 Κουζίνες
 Ξύλινα κουφώματα
 Κρεβάτια, κομοδίνα, ντουλάπες, έπιπλα αποθήκευσης
 Έπιπλα για ξενοδοχεία & επαγγελματικούς χώρους
 
 
Με σεβασμό στις ανάγκες σας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη ή την μερική κατασκευή και ανακαίνιση, ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Λάρισα. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, η εταιρεία μας, έχει γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών και έχει αναπτύξει ένα μεγάλο πελατολόγιο.
 

 
 

 

 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε πάντα πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές κατασκευές για τον επαγγελματικό σας χώρο.