2495095244 45ο χλμ. Λάρισας Μεσάγγαλα - Κάτω Αιγάνη - Μεσάγγαλα, Λάρισα karagianisj@yahoo.gr
hero image

Dg Line
Έπιπλα εξοχής & κήπου 

Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια όμορφη γωνία για να τρώτε ή να πίνετε τον καφέ σας τις καλοκαιρινές ημέρες και όχι μόνο. Δημιουργήστε τη δική σας όαση δροσιάς για το φετινό καλοκαίρι. Απλώς φανταστείτε τι σημαίνει χαλάρωση για εσάς και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας.

Στην εταιρεία μας "Dg Line" η οποία εδρεύει στη Λάρισα, μπορείτε να βρείτε έπιπλα για τον κήπο, την βεράντα σας αλλά και για επαγγελματικούς χώρους όπως καφετέριες, ξενοδοχεία κ.α. σε οικονομικές τιμές.

Κατασκευάζουμε έπιπλα κήπου όπως, καθιστικά, τραπεζαρίες, παγκάκια, έπιπλα πισίνας, ομπρέλες, ξαπλώστρες, κούνιες και είδη διακόσμησης κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Ακόμα, εμπορευόμαστε από μεγάλες εταιρείες μία μεγάλη ποικιλία από έπιπλα για τον κήπο ή την βεράντα σας.

Δημιουργήστε την δική σας χαλαρωτική γωνιά, με ήλιο ή χωρίς ήλιο απολαύστε τις ιδανικές λύσεις που θα σας προτείνουμε. Είτε ζείτε σε αστικό περιβάλλον είτε στην εξοχή, στην εταιρεία μας θα βρείτε έπιπλα που θα μετατρέψουν το χώρο σας σε όαση.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα έπιπλα που θα βρείτε σε εμάς

 

 

 

 

Για όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε, πάντα, τα καλύτερα υλικά και ξεχωρίζουν για την μοναδική τους σχεδίαση, την ποιότητα αλλά και την αντοχή τους στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

Η μεγάλη εμπειρία μας στο χώρο, η εφευρετικότητα, η συνέπεια, η καλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε μας έχουν κατατάξει ως μία από τις καλύτερες εταιρείες σε όλη την Λάρισα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε πάντα πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές κατασκευές για τον επαγγελματικό σας χώρο.