2495095244 45ο χλμ. Λάρισας Μεσάγγαλα - Κάτω Αιγάνη - Μεσάγγαλα, Λάρισα karagianisj@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
Dg Line
Είδη Θαλάσσης - Έπιπλα Εξοχής & Κήπου Λάρισα

Η εταιρεία μας "Dg Line" η οποία εδρεύει στη Λάρισα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών προσφέροντάς σας πάντα ποιοτικές και υψηλής αισθητικής κατασκευές, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με μεράκι και πολύ φαντασία, κατασκευάζουμε είδη θαλάσσης όπως ομπρέλες, ξύλινες και μεταλλικές ξαπλώστρες παραλίας και κιόσκια για οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους. Επίσης, κατασκευάζουμε έπιπλα κήπου - βεράντας και μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία όπως κουζίνες, ντουλάπες και την κατασκευή επίπλων για όλο το σπίτι.

 
 
 
 Για όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα ξύλου ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ανθεκτικότητα και την ποιότητα των κατασκευών μας. 

Η πολυετή μας εμπειρία στον χώρο της κατασκευής και εμπορίας ομπρελών και άλλων ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού παραλίας και εξωτερικών χώρων, μας έχει καταστήσει πρωτοπόρους και έχει συνδέσει το όνομά μας με την ποιότητα, την εγγύηση και την αξιοπιστία.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις αλλά και τις ανάγκες της αγοράς, η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

Στόχος της εταιρείας μας είναι η υψηλή ποιότητα των κατασκευών μας και η ικανοποίηση όλων των πελατών μας. Οι παραπάνω στόχοι οδηγούν στη διαχρονική βελτίωση της εταιρείας μας και την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην ελληνική αγορά.

 
 
 
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία. Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε εξυπηρετώντας όλη την Λάρισα, ενώ τα προϊόντα μας μπορούν να σταλούν στην Θεσσαλία και σε όλη την Ελλάδα.