2495095244 45ο χλμ. Λάρισας Μεσάγγαλα - Κάτω Αιγάνη - Μεσάγγαλα, Λάρισα karagianisj@yahoo.gr
hero image

 

Dg Line
Είδη θαλάσσης
  

Η εταιρεία μας "Dg Line" η οποία εδρεύει στη Λάρισα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, εξοπλίζει παραλίες και εξωτερικούς χώρους με είδη θαλάσσης υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Κατασκευάζουμε ομπρέλες παραλίας, ξύλινες και μεταλλικές ξαπλώστρες σε διάφορα σχέδια, ξύλινους διαδρόμους, κιόσκια παραλίας, αλλαξιέρες παραλίας και άλλες πολλές δημιουργίες που θα φροντίσουν για την οργάνωση κάθε χώρου. Ακόμα, μπορούμε να επισκευάσουμε μεταλλικές ξαπλώστρες, να αλλάξουμε το ύφασμα αλλά και διορθώσουμε οποιαδήποτε άλλη φθορά σε οικονομικές τιμές.

 

Όλα τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με γνώμονα την λειτουργικότητα, την αντοχή στον χρόνο και την ασφάλεια χρήσης τους.

Εξοπλίζουμε εξωτερικούς χώρους σε ξενοδοχεία, παραλίες, beach bars, παραθαλάσσια καφέ, ιδιωτικούς χώρους και γενικά οποιοδήποτε υπαίθριο χώρο θέλετε να διαμορφώσετε είτε για επαγγελματικούς, είτε για προσωπικούς λόγους. Μοναδικό μέλημα της εταιρείας μας είναι η εξυπηρέτηση σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών μας και σε απόλυτο χρόνο παράδοσης.

 

ΞΥΛΙΝΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

 

ΞΥΛΙΝΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

 

 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

 

 

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

 

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ

 

ΔΙΑΦΟΡΑ
 

 

 

 

 

 

Η γνώση και η αγάπη μας για το αντικείμενο, η σωστή επιλογή υλικών και η άψογη ολοκλήρωση κάθε κατασκευής, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας που την διακρίνουν στην Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε πάντα πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές κατασκευές για τον επαγγελματικό σας χώρο.