2495095244 45ο χλμ. Λάρισας Μεσάγγαλα - Κάτω Αιγάνη - Μεσάγγαλα, Λάρισα karagianisj@yahoo.gr

 

 
 
 


Είδη Θαλάσσης - Έπιπλα Εξοχής & Κήπου Λάρισα

Η εταιρεία μας "Dg Line" η οποία εδρεύει στη Λάρισα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών προσφέροντάς σας πάντα ποιοτικές και υψηλής αισθητικής κατασκευές, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με μεράκι και πολύ φαντασία, κατασκευάζουμε είδη θαλάσσης όπως ομπρέλες, ξύλινες και μεταλλικές ξαπλώστρες παραλίας και κιόσκια για οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους. Επίσης, κατασκευάζουμε έπιπλα κήπου - βεράντας και μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία όπως κουζίνες, ντουλάπες και την κατασκευή επίπλων για όλο το σπίτι.


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 
 
 
 
 
ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους καθώς και για την αψεγάδιαστη αισθητική τους.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε ιδανικές και οικονομικές λύσεις για τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΥΨΗΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ

ΥΨΗΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ

Οι κατασκευές μας είναι δημιουργημένες για εξωτερικούς χώρους & είναι ανθετκικά στις καιρικές συνθήκες. Επίσης με την κατάλληλη συντήρηση, η οποία απαιτείται, μπορούν να έχουν ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Σε εμπόρους, ξενοδόχους, ιδιοκτήτες καφέ, beach bars αλλά και σε ιδιώτες που επιθυμούν να εξοπλιστουν των υπαίθριο χώρο τους με τις κατασκευές μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΕΙΔΗ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΙΔΗ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Κατασκευάζουμε ομπρέλες παραλίας, ξύλινες και μεταλλικές ξαπλώστρες σε διάφορα σχέδια, ξύλινους διαδρόμους, κιόσκια παραλίας, αλλαξιέρες παραλίας και άλλες πολλές δημιουργίες που θα φροντίσουν για την οργάνωση κάθε χώρου. Ακόμα, μπορούμε να επισκευάσουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΈΠΙΠΛΑ ΕΞΟΧΗΣ - ΚΗΠΟΥ

ΈΠΙΠΛΑ ΕΞΟΧΗΣ - ΚΗΠΟΥ

Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια όμορφη γωνία για να τρώτε ή να πίνετε τον καφέ σας τις καλοκαιρινές ημέρες και όχι μόνο. Δημιουργήστε τη δική σας όαση δροσιάς για το φετινό καλοκαίρι. Απλώς φανταστείτε τι σημαίνει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Με μεράκι και φαντασία, στο σύγχρονο εργαστήριο μας, κατασκευάζουμε κουζίνες, έπιπλα υπνοδωματίου, ντουλάπες, βιβλιοθήκες, έπιπλα τραπεζαρία και σαλονιού για οικίες και για επαγγελματικούς χώρους. Μπορούμε να δημιουργήσουμε κατασκευές σε κλασικά και μοντ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ